WOK2GO TONGEREN

WOK2GO TONGEREN Wok2Go Tongeren

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 535 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wok2Go Tongeren. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 20:09 Meisje wat komt leveren zeer onvriendelijk! Om 17u45 besteld om 20u toch ons eten gehad eten was koud en dan nog zo onvriendelijk!
20 jun 2022 om 20:32 Eten was heerlijk maar 90 min (op maandagavond) voor bezorging is veel te lang
19 jun 2022 om 21:36 Om 18:31 besteld en pas geleverd om 20:35. Had witte kool in mijn portie wat niet besteld was maar wel lekker.
13 jun 2022 om 13:20 Eerste keer dat ik hier besteld heb. Mini loempia's waren okay. de poke bowl vond ik zeer zwak. Wasabi proefde ik niet. En daar lag bijna geen zalm op. gewoon zwak
11 jun 2022 om 21:44 Eerste maal besteld. Zeer snel geleverd (30 min) en supper lekker. Echte aanrader. Zeker voor herhaling vatbaar.
11 jun 2022 om 21:38 Heel lekker maar spijtig genoeg niet warm ,dan maar even in de Micro
10 jun 2022 om 20:19 Er zat ananas in mijn wok en als er nu 1 ding is dat ik er absoluut niet in wil, dan is het wel ananas.
7 jun 2022 om 22:28 Het eten trok op niks , de keuze is ook heel beperkt geworden zowel voor wok als voor de bowls. De verkeerde wok geleverd en als ik dan bel naar de zaak en uitleg dat de wok verkeerd geleverd, Aja saus en wortelen zijn op en gooien telefoon neer
6 jun 2022 om 22:21 Geen kip er bij porties waren Maar half gevuld kaasballetjes en loempia's niet meegeleverd en zaten sojascheuten in mijn wok wat niet besteld zijn
6 jun 2022 om 21:31 Kip gekregen ipv tonijn én verkeerde saus
5 jun 2022 om 19:21 Heb nog steeds niets ontvangen
3 jun 2022 om 22:46 Bestelling kwam een uur later. Poke bowl had geen sushi rijst maar gewone. Wok was ok..